vineri, 6 ianuarie 2012

Tendintele anului 2012 in organizarea nuntilor



Lista alcatuita de expertii de la agentia Posh Events acopera culori, decoratiuni, marturii si multe altele. Tendintele urmatoare sunt adunate din mai multe zone geografice, cum ar fi: Australia, Noua Zeelanda si Europa, pentru a va oferi cele mai noi idei pentru organizarea nuntilor.

Tematicile alese in acest an sunt: „Malul marii”, „Gradina”, „Sclipire de diamant”, „Fosnetul padurii”, „Tiffany Blue”, „Vintage Glamour”

Culori: Anul acesta se poarta: culorile metalului (gri-argintiu si bej-auriu), aqua, mustar, orange, lila, crem, coral, verde pal, lavanda, cafea cu lapte, purpuriu

Rochia de mireasa: La acest capitol, tendintele pentru anul 2012 sunt: manecile si bolerourile din dantela, rochia din doua straturi, volanele romantice si culorile pastelate.

Buchetul de mireasa: Florile din buchet vor fi in culori pastelate, legate cu panglica din dantela si decorat cu perle, cristale sau alte bijuterii.

Decorarea localului: Se renunta la stilul uniform, optand pentru combinatii de forme si marimi diferite. Astfel, vom avea mese rotunde impreuna cu cele dreptunghiulare si aranjamente florale de marimi diferite, aspecte care vor oferi salii un aer mai relaxat.
Accesoriile vor fi mai atent alese, asa incat sa cofere intregului decor al localului un aer romantic si luxos – se vor alege perlele, cristalele, metalele antique, lumanari de diferite marimi, dantela si accesorii crosetate. Fetele de masa vor fi din materiale mate, iar scaunele vor fi de preferat decorate cu funde din tull si accesorii din dantela sau macrame. Daca totusi doriti huse pentru scaune, pentru un maxim de eleganta, va trebui sa renuntati la husele din saten si sa optati pentru cele din tafta in culorile metalelor sau brocart alb, ivoire sau in culori pale.
In anul 2012, o atentie deosebita se va acorda bufetului cu dulciuri – o masa pe care sunt asezate armonios dulciuri de diferite dimensiuni si culori: bomboane, prijituri, acadele, marshmellows, jeleuri...in recipiente din sticla de diferite marimi.
Prezidiul (masa mirilor) va fi un „coltisor” romatic doar pentru mire si mireasa, iar parintii si nasii vor fi asezati la alte mese, care pot fi decorate diferit de celelalte.
Desi absolut optionale, marturiile cel mai des intalnite vor fi cele hand-made, cele crosetate si cele vintage.

Alte tendinte:
Jocurile pirotehnice vor ramane in continuare in tendinte, alaturi de momente mai nou intrate in trend, precum: eliberarea de fluturi si sky-lanterns.