vineri, 4 decembrie 2015

Cum alegi rochia XXL potrivita formelor tale? Vezi aici ce model ti se potriveste.

Credeti ca este greu sa gasiti rochia de ocazie potrivita doar pentru ca sunteti femei cu forme? Nu este greu daca invatati sa va cunoasteti si sa va iubiti.  Femeile cu forme sunt femei foarte senzuale si apetisante, dar ca noi toate, de altfel, trebuie sa stie sa-si puna in valoare atuurile, trebuie ca rochia pe care o poarta sa nu fie nici macar o marime mai mica dar pe de alta parte sa nici nu se ascunda intr-un sac, avand falsa conceptie ca astfel si-ar ascunde kilogramele in plus. Toti avem defecte dar hai sa ni le insusim, sa invatam sa traim cu ele si poate chiar sa le iubim si sa le transformam in atuuri. 
Rochia de seara este menita sa ne faca sa ne simtim atat confortabil, cat si elegante si frumoase in acelasi timp, sa ne faca sa fim cea mai frumoasa veriune a noastra.
Daca aveti picioare frumoase, puteti opta pentru o rochie midi. Daca aveti forma de clepsidra, puteti alege o rochie care sa va evidentieze talia. Daca aveti mainile groase, puteti opta pentru bretele late, cazute pe umeri sau pentru o rochie cu maneci lungi sau 3 sferturi.