luni, 8 august 2011

Amenajari gradini, parcuri si spatii verzi

Noile tendinte in materie de amenajari gradini sunt inverzirea spatiilor urbane si amenajarea de gradini functionale. Sistemele de irigat nu sunt considerate un trend , ci mai degraba un „must have” in orice gradina, deoarece pentru a avea o gradina mereu proaspata, este necesara o irigare adecvata.
Anul 2011 aduce cu el dorinta omului sufocat de aglomeratia urbana de a-si transforma putinul spatiu pe care-l detine intr-un colt de natura. Din cauza ritmului alert in care-si desfasoara activitatea, omul modern nu mai are timp pentru lungi plimbari prin parc, la tara sau la munte, insa stresul provocat de grijile cotidiene il face sa-si doreasca sa aduca natura la el acasa.
Doar atunci cand suntem in mijlocul naturii reusim sa dobandim echilibrul si linistea de care avem atata nevoie - sufrageria in aer liber cu mobilier vintage: scaune din metal, balansoare din ratan, mese incrustate cu pietre, semineu, canapele din ratan cu multe perne colorate, iluminare ambientala, sistem audio incorporat.
Cei ce nu au destul spatiu pentru amenajarea unei gradini vor gandi ca pentru ei exista doar posibilitatea de a visa. Exista totusi si pentru acestia solutie – amenajarea unei gradini suspendate, care poate fi amenajata pe acoperis sau terase. Fantanile arteziene, iazurile si stancariile, cursurile de apa, plantele, bancutele din lemn, piatra aplicata pe garduri, foisoarele, leaganele, diversele ornamente din lemn sau piatra, ne vor transforma micuta curte urbana intr-un refugiu natural.
Proiectare 2D si 3D - Apeland la o firma specializata in peisagistica, puteti beneficia de proiectarea 2D, 3D, cu ajutorul careia vedea de la inceput cum va arata gradina dumneavoastra.
Amenajare Gradina
Sabirom Trade va propune diverse solutii profesionale pentru amenajarea gradinii dumneavoastra, de la plantarea gazonului prin insamantare sau cu rulouri, pana la amenajarea unui iaz artificial sau proiectarea unui sistem de irigatii - toate realizate la cele mai exigente standarde.
Sisteme de irigat
Un sistem de irigat automatizat este o combinatie complexa de tevi, vane, conexiuni electrice si aspersoare telescopice. De aceea este esential ca proiectarea si instalarea sistemului dvs. de irigatie sa fie facuta de un profesionist in domeniu.
Amenajare iaz
Doriti o oaza de liniste si prospetime chiar in propria dvs. curte, asa incat sa va ajute sa evedati din grijile cotidiene, fara a mai parasi confortul propriului camin? Plantele cele mai indicate pentru amenajarea iazului sunt trestia, ferigile, nuferii si alte flori iubitoare de apa si de mlastina
Gazonare curte
O curte gazonata reprezinta o suprafata comfortabila, ideala pentru joaca si relaxare. Puteti opta pentru una dintre cele doua variante - seminte de gazon ( varianta mai ieftina ) sau rulouri de gazon ( varianta mai rapida si mai eficienta ).


 Sursa: http://www.amenajari-gradini-iazuri.ro 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu