luni, 29 august 2011

Nunta lila - lumanari sculptate mov si buchete lila

Lumanari minirosa lila si floarea miresei

Lumanari sculptate mov-lila

Buchet mireasa trandafiri lila cu alb, bijuterii, cristale si perle

Buchet de mireasa - nunta lila cu cristale

Buchet nasa cu trandafiri crem, perlute si floricele lila


marți, 23 august 2011

Topul cerșetorilor din București



In Bucuresti activeaza peste 20.000 de cersetori profesionisti, dar si circa 12.000 de cersetori ocazionali, care practica aceasta meserie in regim part-time sau pur si simplu accidental. Iata un top al celor mai de succes 5 cersetori din Bucuresti:


1. Raritatea



Desi e tanara, Raritatea intra in top 5 cersetori, cu un venit de 15.000 Euro lunar. Activeaza in zona Garii de Nord, un vad extrem de banos. Mizeaza pe frica provincialilor sositi in Bucuresti, care-i dau bani ca sa poata scapa de ea.
Raritatea are 5 la tupeu, fiind foarte agresiva. Textul folosit este foarte bine gandit: “Nu dai bani, ramai cu ei, mori sarac, mori cu ei!”
La tinuta, Raritatea nu exceleaza, preferand haine lejere, comode.



2. Limonada




Locuieste in Sectorul 4, insa isi desfasoara activitatea mai ales in Sectorul 1. Limonada provine “dintr-o familie buna, dar prea mare”, conform propriei declaratii.
Exceleaza la tinuta si recuzita, folosind inclusiv un balon cu Tweety pentru a provoca lacrimile trecatorilor. La tupeu sta foarte bine, uneori tragand de maneca sau chiar de geanta persoanele care nu-i dau bani.
Sta mai slab la gesticulatie, fiind descrisa de prieteni drept “o putoare, ar putea castiga mult mai mult, ca are vad bun”.
Limonada castiga in jur de 18.000 Euro lunar.



3. Chelu’




Este supranumit Chelu, desi e practic pletos.
Chelu’ are un text extrem de simplu, dar eficient: “Da-mi un leu!”
Tinuta, compusa din haine groase vara si subtiri iarna, determina trecatorii sa aiba o senzatie de mila meteorologica fata de acest cersetor, ale carui venituri se ridica, in medie, la 20.000 Euro lunar.
La tupeu sta excelent, strambandu-se si injurand pe cei care trec pe langa el fara sa-i dea bani.
Activeaza in Militari, in zona autogarii, facand remarci necrutatoare la adresa “bizonilor parosi din provincie, care vin in Bucuresti sa ne ia painea de la gura”, conform propriei declaratii.



4. Unguru’




Il cheama Benjamin Balac, insa prietenii l-au poreclit Unguru’, pentru ca a facut armata in Ardeal. Intra in top 5 cersetori cu un venit de 21.000 Euro lunar.
Unguru’ tapeaza latura mistica a naivilor, primind doar 3 puncte la tupeu. De la distanta, pare inofensiv, insa a fost condamnat de 2 ori pentru talharie.
Desi nu are un text extraordinar, preferand sa repete fraza “Dumnezeu vede tot”, Unguru’ exceleaza la tinuta, in recuzita sa intrand si o palarie vintage.
Unguru’ activeaza la Universitate, unde are un vad foarte bun, pe care a platit 50.000 Euro.
Gesticulatia sa este foarte complexa, inspirata din misticismul ortodox rus. Ridica mainile, face spume la gura, iar banii curg.



5. Harieta




Harieta conduce detasat topul cersetorilor din Bucuresti, atat la venitul lunar, cat si in privinta talentului nativ. Harieta primeste din partea expertilor nostri punctajul maxim, atat pentru text, cat si pentru tinuta, gesticulatie si tupeu.
Harrieta activeaza de circa 4 ani in zona cimitirului Bellu, mizand pe o diformitate pentru a atrage banii milosilor. Trecatorii intervievati de noi i-au dat Harietei o varsta medie de 65 de ani. De fapt, Harieta are 23.
Se lauda cu peste 23.000 Euro lunar, stand in pozitia din imagine pana la 12 ore pe zi, insa Harieta sustine ca efortul merita.

(Articol preluat de aici)

luni, 15 august 2011

Aranjamente florale pentru prezidiu

Aranjament floral de nunta pentru prezidiu din trandafiri albi, lisianthus mov si orhidee alba

 
Aranjament floral de nunta pentru prezidiu din trandafiri rosii / bordo, lisianthus alb, ruscus, aspidistra si palmier robeneli

Aranjament floral de nunta pentru prezidiu - coronita din floarea soarelui si gerbera portocalie si rosie + bol cu lumanari plutitoare

Aranjament floral de nunta pentru prezidiu din trandafiri rosu-ciclame, orhidee mov-ciclame, crizanteme olandeze roz-lila si pene roz

Aranjament floral de nunta pentru prezidiu cu tematica "Primavara"din liliac, trandafiri galbeni, trandafiri roz, lalele roz, lisianthus, irisi, ruscus si aspidistra

Aranjament floral de nunta pentru prezidiu din trandafiri albi, lisianthus alb, santini, ruscus, palmier robelini si aspidistra


Aranjament floral de nunta pentru prezidiu din trandafiri galbeni, gerbera galbena, crizanteme olandeze lila-roz, santini, ruscus, pene lila, fluturi roz

Aranjament floral de nunta pentru prezidiu din trandafiri albi, hortensie, aspidistra, ruscus

Aranjament floral de nunta pentru prezidiu fara verdeata, din trandafiri albi, trandafiri roz, alstroemeria roz, hortensie alba


Ne puteti contacta sau va puteti calcula propriul buget de nunta la unul dintre link-urile de mai jos:
http://www.organizari-nunti-botezuri.ro/Contact.php
http://www.organizari-nunti-botezuri.ro/Calculator-pret-aranjamente-florale.php

miercuri, 10 august 2011

Buchete de mireasa si nasa


Buchet de mireasa din trandafiri roz deschis si roz-fuchsia, cu dantela si cristale swarovski

Buchet de mireasa din trandafiri roz si minirosa alba + cocarda mire din trandafir roz

Buchet de mireasa din trandafiri galbeni, trandafiri portocalii, gerbera galbena, gerbera rosie si gerbera portocalie
Buchet de nasa din trandafiri rosii

Buchet de mireasa din trandafiri catifelati rosu inchis

Buchet de mireasa din trandafiri portocalii

luni, 8 august 2011

Amenajari gradini, parcuri si spatii verzi

Noile tendinte in materie de amenajari gradini sunt inverzirea spatiilor urbane si amenajarea de gradini functionale. Sistemele de irigat nu sunt considerate un trend , ci mai degraba un „must have” in orice gradina, deoarece pentru a avea o gradina mereu proaspata, este necesara o irigare adecvata.
Anul 2011 aduce cu el dorinta omului sufocat de aglomeratia urbana de a-si transforma putinul spatiu pe care-l detine intr-un colt de natura. Din cauza ritmului alert in care-si desfasoara activitatea, omul modern nu mai are timp pentru lungi plimbari prin parc, la tara sau la munte, insa stresul provocat de grijile cotidiene il face sa-si doreasca sa aduca natura la el acasa.
Doar atunci cand suntem in mijlocul naturii reusim sa dobandim echilibrul si linistea de care avem atata nevoie - sufrageria in aer liber cu mobilier vintage: scaune din metal, balansoare din ratan, mese incrustate cu pietre, semineu, canapele din ratan cu multe perne colorate, iluminare ambientala, sistem audio incorporat.
Cei ce nu au destul spatiu pentru amenajarea unei gradini vor gandi ca pentru ei exista doar posibilitatea de a visa. Exista totusi si pentru acestia solutie – amenajarea unei gradini suspendate, care poate fi amenajata pe acoperis sau terase. Fantanile arteziene, iazurile si stancariile, cursurile de apa, plantele, bancutele din lemn, piatra aplicata pe garduri, foisoarele, leaganele, diversele ornamente din lemn sau piatra, ne vor transforma micuta curte urbana intr-un refugiu natural.
Proiectare 2D si 3D - Apeland la o firma specializata in peisagistica, puteti beneficia de proiectarea 2D, 3D, cu ajutorul careia vedea de la inceput cum va arata gradina dumneavoastra.
Amenajare Gradina
Sabirom Trade va propune diverse solutii profesionale pentru amenajarea gradinii dumneavoastra, de la plantarea gazonului prin insamantare sau cu rulouri, pana la amenajarea unui iaz artificial sau proiectarea unui sistem de irigatii - toate realizate la cele mai exigente standarde.
Sisteme de irigat
Un sistem de irigat automatizat este o combinatie complexa de tevi, vane, conexiuni electrice si aspersoare telescopice. De aceea este esential ca proiectarea si instalarea sistemului dvs. de irigatie sa fie facuta de un profesionist in domeniu.
Amenajare iaz
Doriti o oaza de liniste si prospetime chiar in propria dvs. curte, asa incat sa va ajute sa evedati din grijile cotidiene, fara a mai parasi confortul propriului camin? Plantele cele mai indicate pentru amenajarea iazului sunt trestia, ferigile, nuferii si alte flori iubitoare de apa si de mlastina
Gazonare curte
O curte gazonata reprezinta o suprafata comfortabila, ideala pentru joaca si relaxare. Puteti opta pentru una dintre cele doua variante - seminte de gazon ( varianta mai ieftina ) sau rulouri de gazon ( varianta mai rapida si mai eficienta ).


 Sursa: http://www.amenajari-gradini-iazuri.ro