miercuri, 3 februarie 2016

OFERTA SPECIALA - 45% reducere pentru pachetul de carti din domeniul Dezvoltarii personale - toate 4 la pretul de doar 66 lei. 20% reducere daca te inscrii la newsletter 10% reducere pentru orice comanda de pe site


OFERTA SPECIALA - 45% reducere pentru pachetul de carti din domeniul Dezvoltarii personale - toate 4 la pretul de doar 66 lei.
20% reducere daca te inscrii la newsletter
10% reducere pentru orice comanda de pe site

Cartile de Programarea Neurolingvistica (NLP) reprezinta un model al structurii experientei noastre subiective si al felului in care aceasta experienta ne influenteaza comportamentul. De aceea, NLP poate fi considerata o „epistemologie” a experientei. In termeni simpli, o epistemologie inseamna „cunoasterea despre cunoastere”; un sistem care se ocupa de structura si forma proceselor creierului, nu de continutul acestora.
Unul dintre promotorii cei mai valorosi ai NLP, Anthony Robbins, spunea ca daca exista ceva ce merita cu adevarat cunoscut si aprofundat in aceasta viata, NLP este cu certitudine acel lucru. Programarea neurolingvistica reprezinta stiinta cu ajutorul careia devenim stapanii propriei minti si ne programam pentru a atinge orice scop pe care ni-l propunem. Este probabil singura arta veritabila a comunicarii.
Identificand crezurile limitatoare si inlocuindu-le cu sugestii pozitive puternice (creand astfel noi crezuri), putem rezolva orice problema cu care ne confruntam, fie ca tine de domeniul profesional, personal, sentimental, etc. Prin tehnici concrete de reprogramare mentala, Robert Dilts ne ajuta sa ne reproiectam intreaga viziune asupra vietii si chiar intregul destin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu