luni, 9 mai 2011

Site-uri cu Filme Online

Sunt o mare pasionata de filme istorice, documentare si reality show-uri. Voi adauga aici 5 site-uri pe care am vizionat aceste genuri de filme:

1. www.vplay.ro - Este un site de calitate, foarte complex si variat. Este cel mai bun dintre cele pe care le-am gasit pana in momentul de fata. Singura problema ar fi ca daca alegeti varianta "free", atunci trebuie sa asteptati cate 20 de minute pentru vizionarea unui film. Daca nu aveti rabdare sa asteptati, puteti alege varianta abonamentului - 5 euro / 2 luni sau 10 euro / 6 luni

2. www.filmeonlinehd.com - Un site destul de variat, dar cu foarte multe reclame si flash-uri.

3. www.filmeonlinegratis.tv - Un site cu destul de multe filme recente

4. www.filmeonlinesubtitrate.ro - Un site variat, cu  filme recente, dar si cu multe reclame care se deschid de fiecare data cand accesezi un film sau o categorie.

5. www.seriale-filme.info - Un site bun, de pe care puteti descarca sau viziona online filme si seriale sau chiar canale Tv internationale. Singura problema ar fi cu o pagina care se deschide de fiecare data cand accesati o categorie, dar daca o lasati deschisa in bara de jos a ecranului, nu va va mai deranja.


Daca stiti si alte site-uri cu filme online, va rog sa postati un comentariu cu adresele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu